Europska unija
“Ulaganje u budućnost”

Studijsko putovanje u Poljsku

03.03.2014.

Pod aktivnošću 3.2, za profesore Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta od 24.02.2014 do 27.02.2014 organizirano je studijsko putovanje u Poljsku (Poznań).

Studijski posjet trajao je četiri dana, od toga tri dana je provedeno na Fakultetu drvne tehnologije, a jedan dan je organiziran posjet tvrtki ZAJC Kuchnie u Poznańu.
Prilikom studijskog posjeta Fakultetu drvne tehnologije u Poznańu sudionici su iz individualnih rasprava s kolegama iz Poljske razmijenili iskustva o suradnji s privredom, studentskim projektima, studentskim anketama, cjelokupnom sustavu osiguravanja kvalitete, sustavu ocjenjivanja i procjene studentskog opterećenja, prilagodbi studijskih programa potrebama tržišta rada, načinima provedbe modernizacije studijskih programa te izrade visokobrazovnih standarda kvalifikacija za sektor industrijske prerade drva.
Obiteljska tvrtka Justine i Marius Zajc ugostila je profesore Drvnotehnološkog odsjeka Šumarskog fakulteta. Tvrtka se bavi proizvodnjom kuhinjskog namještaja visoke kvalitete, blagovaonice, dnevne sobe i spavaće sobe, te zapošljava sveukupno 19 osoba. Oni ujedno surađuju s Fakultetom drvne tehnologije u Poznańu kako bi im pomogli s razvojem svoje proizvodnje i proizvoda.

Fotogalerija